2009. január 11., vasárnap

Blogbarátság- oklevél


Ginától kaptam, nagyon köszönöm.

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Tavaly, amikor elkezdtem ezt a blogot úgy terveztem, hogy majd igyekszem hasznos ötleteket adni, szintén bütykölni szerető, alkotni vágyó olvasóimnak. Ezzel szemben az történt, hogy én többet tanultam tőletek, mint amit magam adni tudtam. Naponta kukkolom a sok szépet amit alkottok, nem lenne a napom teljes nélkületek.
A díjjat tovább adom: Bazsanna, Martimez, Colette, Kdatta, Amaranta, Idi, Violini, BodzaBea....
s folytathatnám.

4 megjegyzés:

  1. Szia Kata, nagyon megtisztelő, hogy gondoltál rám. Mivel minket a földrajzi távolság nem választ annyira el( földik vagyunk), ha van egy kis időd találkozhatnánk is. Gondold át, s keressük egymást!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! :)))

    VálaszTörlés

.