2009. január 16., péntek

A második

Az elsőt követte a második. Nála, már az első tapasztalataival a birtokomban összeállítási gondom nem volt. Cipzárosra varrtam, magam találtam ki a módját, valószínű, hogy van jobb megoldás is. A következőhöz :), már kitaláltam egy kis módosítást.
Sajnos a szabad kézi tűzés nálam technikai okok és még nem próbáltam okok miatt nem működik (pedig nagyon tetszik), így csak ahogy esik úgy puffanik ívecskékkel variáltam az összetűzést.
A fedlapokat külső varrással állítottam össze, majd bevagdaltam, hogy rojtos legyen. A lehető legrojtosabb hatásért mosógépbe is tettem, jó lett, csak a többi ruha csupa szöszpösz lett. Hasonlított a papírzsepis akciókhoz, biztos ti is ismeritek.
A kockás anyagból szerettem volna hozzá varrni sálat, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon bökős lenne.



6 megjegyzés:

  1. De jó lett! Kár, hogy kicsit sötét lett a kép és nem látni jól, de azért a fekvő képen látszik.:)

    VálaszTörlés
  2. Sorozatgyártás indulhat :-).A rojtos táskámat én zippzáras kispárnahuzatban szoktam mosni.

    VálaszTörlés
  3. Igen, kissé sötét, és nem nagyon látszik, de tök jónak tűnik. A scroll minta már bele van nőve a kezedbe, így a szabad gépi is sitty-sutty menni fog :))
    Sálnak nem gondolnád, hogy termot teszel alá, és a rojtost rávarrod ?
    Így a puha lenne a nyakadon, és a rojtos látszódna :))

    VálaszTörlés
  4. Beindult a táskaüzem??? És az én műhelyembe mikor jössz, írj e-mailt, ha van időpontod!

    VálaszTörlés
  5. Nem tudtam jobb fotót készíteni róla, pedig csattogtattam rá elégszer. Alapjáraton sötét a drága, a felsőrész fekete, aztán a szürkés kockás végül a fekete farmeranyag.
    Kata, köszönöm jó ötlet a mosózsák, legközelebb úgy rojtozok majd.
    Gina, filóztam én is bélésen vagy rátéten, de a megvalósítási ötleteim valahogy mégsem tetszettek, nem tudom, de majd biztos megálmodom. A termót amolyan bélésként, vagy 2. oldalként gondoltad? A maradék anyagom 150x20 cm.

    VálaszTörlés
  6. Applikálva gondoltam, alul a termo, felül a szúrós, rojtozva. De annyira nem gondoltam át, jobb fantáziád van, mint nekem :))

    VálaszTörlés

.