2009. január 4., vasárnap

Régi idők bája

Martimeznél csuda szép régi fotókat és képeslapokat láttam, én is imádom őket, s ha vagyunk még így páran (gondolom igen), íme még egy lelőhely.
Itt nálunk Győrben minden hónap 3. vasárnapján van régiségvásár, amikor csak tehetem kimegyek és élvezettel böngészek a sok kincs között.

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm,nézelődtem.Tényleg nagyon sok érdekes kép van itt ,csak nagyban már nem engedi megnézni...gondolom azért hogy vegyük meg.
    Érdekelne ,hol van Győrben régiség piac,már sokat hallottam róla...régi finom csipke szerinted lehet ott?

    VálaszTörlés
  2. Bent a belvárosba a piactéren minden hónap 3. vasárnapján van a régiségvásár.
    Elképzelhető, hogy találnál régi csipkéket, horgolt régi terítőket, függönyöket szoktam látni.
    Kimondottan csipkére nem emlékszem, de célzottan nem is kerestem, olyan kákaán van régi szép tárgyakból, hogy ha teheted, nézd meg. Jó áron tudtam már venni szép képkereteket, bájos képeslapokat és szinte fillérekért könyveket. Az a jó benne sosem tudhatod milyen kincsre bukkansz, üres kézzel még nem tértem haza. (Sajnos a pénztárcám határt szab, de a szemet hízlalni is jó.)

    VálaszTörlés
  3. Bogi lányom állítja, hogy januárban, februárban nem lesz régiségvásár Győrben.
    Szerinted sem?

    VálaszTörlés
  4. Bogid jól tudja, január és február nincs vásár sajna, vagy a hideg miatt, vagy mert gondolják kivásárolgatták magukat az emberek karácsonykor.

    VálaszTörlés
  5. Martimez, ha régi csipkére vágysz, érdemes a Vatrán meg a Tesz-veszen is szétnézni,én nagyon olcsón vettem 2 éve gyönyörűségeket.

    VálaszTörlés

.