2009. február 26., csütörtök

Az első próbálkozások

Vettem a (Rizi)Rozihoz- ő a varrógépem - egy szabad kézi tűzéshez való talpat.
Már régóta izgatott a dolog s mivel a drágám úgyis szerelőnél volt, így a mester megnézte és tudott adni hozzá egy ilyen varázstalpat.
Ezeket kb 5 perc alatt dobtam össze, türelmem nem lévén.
Csak a virágot rajzoltam fel, mert az volt az első s mivel rájöttem, hogy a vonalat követni nem igazán tudom úgysem pontosan a többinél nem fáradtam ezzel.
A kislányosvirágosnál nem volt előre tervem, rögtönöztem, s mivel gyorsan robog a Rozi, így nem sok időm volt gondolkodni, aztán ez lett belőle.
Tudom rákell még éreznem erre a technikára, de azt már most tudom, hogy sok lehetőség rejlik benne.Még tartozom tudom a kézírásos játékkal,
addig is mit szóltok a gépírásomhoz?


4 megjegyzés:

  1. Én is kezdem megszeretni ezt a technikát, szerintem is sok lehetőséget rejt magában annak, aki valamilyen szinten tud rajzolni. Bár gyakorlással mindenki szert tehet még rajztudásra is. Csak sok varrós- akiket eddig tanítottam, nem tudtak rajzolni, ezért varrtak- mert a szépre azért volt igényük.

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretném egyszer kipróbálni, belemélyedni ebben a technikába, csak a gépem nem bírja, én meg lecserélni nem bírom (még) :-) Ügyes leszel!

    VálaszTörlés
  3. Nálunk a mosogatógép hallgat a Gizi-Rozi névre :-)))

    VálaszTörlés

.