2009. november 25., szerda

Karikákból kerekedik

Megint egy kis tévénézős csemege:)
.
Sok mesés festmény kerül ki a kezem alól mostanság, de sajnos nem mutathatom meg őket, mert karácsonyi ajándékoknak szánják őket. Imádom ezeket a mesés családi meséket, sok vicces és boldog pillanatot kell megörökítenem, jó lenne látni majd a megajándékozottak arcát amikor meglátják meséjüket.
Már több megrendelőm is mondta, hogy lehet boszi vagyok, mert sokszor olyan dolgokat is festek a képre amit ők nem is mondtak, de én mégis ráfestettem, mert úgy éreztem ott a helye, vagy olyannak kell lennie. S utólag mondják: Honnan tudtad?
S én nem tudtam, csak azt éreztem úgy kell festenem.
Mondjuk sokszor vagyok úgy, hogy gőzöm sincs mit csinálok és a végén magam is csodálkozom, milyen szép lett a kép. Mindig van egy alapgondolat amiből elindulok, s aztán már nem gondolkodom, érzem melyik szín hol szeretne lenni.
A suliban amikor a színtant tanultuk, mindig mérges voltam, mit kell ezen tanulni, vagy érzed, vagy nem!

6 megjegyzés:

  1. Na igen, ha az ember lányának van hozzá "szaggatója":-)))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kata!
    Majd beszámolok a megajándékozott arcáról Karácsony után!!! Most van keretezőnél a képed. Nálunk biztos nagy meglepetés és öröm lesz a képed!!!!
    A rozsdafarkú megrendelője

    VálaszTörlés
  3. na igen, a "szaggató" miatt nagyon irigykedek, mert én a tiedhez hasonló kis díszeket csinálok, már a 100. darabnál járok, de azt mind megrajzoltam és kisollóval kivagdostam. És ez az én kisipari:) módszerem nagggyyyon fárasztó. És lám, tőled kellett megtudnom, hogy efféle csodás szerkezetek léteznek...

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsám! Nagyon köszönöm és kíváncsian várom:)
    Ezen a karácsonyon sok helyen szeretnék „légy lenni a falon”

    VálaszTörlés
  5. Luca, emlékszem, amikor a gép nélkül kellett kivágnom a köröcskéket a Repeta táskáimhoz, sok idő elment vele, most pillanatok alatt megvan. Ez a gép egy csoda, imádom. Rengeteg ötletem van, hogy mit készítek még belőlük, csak most az időm kevés. Próbálok olyan vágótalpakat beszerezni, ami nem direkt, olyanokat, amelyek sok variációs lehetőséget adnak, hagynak, s az ember beleviheti a saját ötleteit.(bár néha elcsábulok, tegnap pl. vettem magamnak a névnapomra egy angyalt, ami elég konkrét, de már szabdalom és azt hiszem leginkább majd a szárnyát fogom használni), Szívesen megnézném a Te munkáidat is, de nem találtam:(

    VálaszTörlés
  6. Ó, igen, nekem nincs blogom, mert nem volt időm és módom rá eddig, (az egészségügy rabjaként borzasztó elfoglalt vagyok), és mert nem tudom, érdekelhet-e bárkit az én munkám. De negyven évesen rájöttem, megvilágosodtam:),hogy pályát tévesztettem, így aztán lehet, hogy egyszercsak blog is készül. Addig is olvaslak titeket, és ez is örömmel tölt el.

    VálaszTörlés

.