2010. január 16., szombat

A szégyenlős angyal

Játszottam ma reggel, tudjátok van ez a sizzix-es vágó csodám, ezzel vágtam az emberkét. Legnagyobb sajnálatomra a figurához tartozó ruhás vágótalpat, már nem gyártják, s nem lehet beszerezni. Az oké, hogy kitudom kölcsönözni, de én amolyan agyuramistenderögtön vagyok, ha elkap az alkotó kedv. Persze, lehet, hogy így még talán jobb is, hisz a babák is egyedibbek lesznek.
Karácsonyra meglepettem magam tűnemezelő készlettel, még csak most ismerkedem vele, sok jó lehetőséget látok benne. Angyalkám hajánál ezt használtam, csak olyan hűbelebalázs módjára.
Na és hát itt volt ez a kis szégyenlős, meztelenke angyalka, terveztem hát neki csinos rucikat, elvégre gyermekkoromba többek között divattervező is akartam lenni. Visszarepültem az időben vagy 20 évet, s megint gyereknek éreztem magam, és babáztam.

Közben a nap is kisütött!
Szép hétvégét Nektek!

3 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik az angyalka ;)

    Amindenit, van sizzix présed? Mekkora, honnan, mennyiért?

    Üdv. Varázsollós Scotty

    VálaszTörlés
  2. Szia Scotti!
    Jó hírem van, itt Győrbe vettem a gépem az ESKÁ-ban, Mausz Zsuzsa a bolt tulajdonosa, ő a sizzix magyarországi forgalmazója, rengeteg vágótalpat lehet nála vásárolni és kölcsönözni is. Ha a katalógusban beleszeretsz valamelyik vágóba, azt is készségesen beszerzi Neked. Sajna nem olcsó mulatság, a gép 20.000 Ft fölött volt valamivel, a vágótalpak hozzá 3-4000 Ft körül vannak. Én apránként fejlesztem a vágó állományom, van, amit praktikussági okból vettem meg, mert megkönnyíti a munkát, s van, amibe beleszerettem, ilyen pl. baba. A gép sokrétű, lehet vele vágni textilt, filcet, papírt, kartont, műa.fóliát, vékony fémlemezt, zsugorkát.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyes a kis szemérmes! És irigylem a ruhatárát! :)

    VálaszTörlés

.