2010. április 23., péntek

Köszönöm, köszönöm, de én nem ezt akarom...

Nagyon köszönöm Nektek a díjaimat, a mostaniakat s a régieket.
Micinek, Julcsinak, Hannának, Soledadnak
De én nem ezt akarom, nem az éterbe szeretném kiálltani, tetszik amit csinálsz, imádom a dolgaid, szeretem a humorod, jó hozzád benézni...
Én a keblemre szeretnélek benneteket ölelni, olyan jó lenne találkozni Laroinnal, elmondani neki, hogy sokszor gondolom ugyanazt, mint ő és, hogy imádom a munkáit, Micivel, akinek az imádott tyúkja még az ágyamba is elkísér, Férces Jutkával, kivel még talán az éterben sem beszélgettem pedig nagyon szeretnék, remek ötletei vannak. Ildával, akire, ha rágondolok, mosolyog a lelkem, aztán sorolhatnám még a végtelenségig kivel is szeretnék találkozni.
Ti nem éreztek így?
Na és itt jön az én ötletem és alkalmatlanságom kérdése.
Szeretnék valakit felbuzdítani egy blogos találkozó megszervezésére, azért nem vállalom én a szervezést, mert sajna én alkalmatlan vagyok az ilyesmire, még egy ovisanyukás találkát sem bírtam annak idején leszervezni, aztán meg egy Budapesti vállalkozó szellemű ügyeskére gondoltam, hisz oda jutunk talán el mindannyian a legkönnyebben.
Na én szeretettel elindítottam az ÖLELJÜK MEG EGYMÁST lavináját.
Mit gondoltok a dologról?

31 megjegyzés:

 1. Hú, én nagyon szívesen utaznék egy ilyen találkára! Hasonlóak az érzéseim, olyan jó lenne sok-sok szívemnek kedves emberrel találkozni, köztük Veled is! :))

  VálaszTörlés
 2. A gondolat remek és örömmel bennelennék, ha valaki megszervezné....:)))

  VálaszTörlés
 3. Ölellek Katám,

  a Bezerédy-kastélyba lehet szervezni egyet, a férjem szívesen segít, már beszédtéma volt köztünk ( legkorábban ősszel ). Én ebben tudok csak segíteni, Pesti talit az ottani "guruk" tudnak szervezni, hajrá, mindegyiken ott leszünk!!!

  VálaszTörlés
 4. Akinek nincs blogja, de olvasó, az is mehetne? ;-)

  VálaszTörlés
 5. ez nagyon jó ötlet, Kata!! :D Szerintem sokunknak titkos vágya lenne egy(sok) ilyen találkozó...és ez nem is egy elérhetetlen álom.
  Vajon hányan lennénk? és mi volna az elképzelés bővebben...? Én ugyanis pesti vagyok... :)

  VálaszTörlés
 6. Engem is foglalkoztat, hogy a gépeink mögül jó lenne előbújni. Szerencsére azért ez kis részben már sikerült is. Támogatom a kezdeményezést, szívesen jövök, ha lesz.

  VálaszTörlés
 7. Mikor lesz ? jönnék szívesen :)

  VálaszTörlés
 8. Én is nagyon szívesen benne lennék, olyan kíváncsi vagyok:)

  VálaszTörlés
 9. Barbi, Julcsi, örülök, hogy ti is szívesen jönnétek egy ilyen találkozóra :))

  Colettem, hát az csúcs lenne, ha itt Győrbe is lenne egy buli, te meg is tudod szervezni, abban biztos vagyok. Én mennék ide is és oda is, remélem a nagy Bp. lesz egy ügyes szervező
  Én a szervezéssel, úgy állok, hogy előbb lefestek három lovat, mint egy találkát összehozzak.

  Micim én lelki szemeimmel látom a bólogató szmájlit, ha végre találkoznánk innánk egy csilis teát, régóta tartogatom már egy ilyen neves napra.

  Soli, blognélküli is jöhet, én úgy gondolom, csak olvasson bennünket, mert kikérdezzük ám őt magunkból :))

  Hesztia! Ha belegondolsz hány szuper kreativ csaj blogol kis hazánkba, bizony sokan lennénk. Én úgy szeretném, ha jönnének mindenféle „mániások”, varrósok, gyöngyösök, kötősök, rajzosok, festők, szappanosok, … mindenféle kreatív csajszik.
  Aztán álmodozom olyanról, hogy mindenki készítene valami szépet e neves alkalomra, amit hozna tombolába és így mindenki nyerne is valamit, (imádok adni és kapni).
  És mindenki hozna valamilyen finomságot a svédasztalra, olyan lenne, mint egy lagzi, ennénk, innánk, s főleg beszélgetnénk, beszélgetnénk táncolni azért nem gondoltam :))))
  Persze lehetne valamilyen program is, azt a hely is befolyásolná, vagy játék.
  Úgy lenne a jó, ha mindenki ötletelne, és egy nagyon ügyes, szuper szervezőképességekkel megáldott blogtárs összefésülné álmodozásainkat.

  Krisztallit, Mmama, Judit, jaj de jó veletek is örömmel találkoznék.
  Gondolkozzatok, hogy miként lehetne ezt összehozni, feldobtam a labdát, s már gurul, remélem mindenkihez elér.

  VálaszTörlés
 10. Kata, az érzés kölcsönös.
  Repesve várom a találkozót!!!!!
  Mosollyal: Ilda

  VálaszTörlés
 11. Mi minden KáVén örömködünk egymásnak, a mostanin legalább 10-15 blogoló lesz, ha nem több :)) És jönnek az újak is, Aledi, Mici, a fél babás topik, és még sorolhatnám :)) Ha van kedvetek Lőrincre jönni, csinálhatunk kora ősszel egy blogos összejövetelt is, szívesen összehozom :))
  De jönnék Csanakra is, nosztalgiázni !

  VálaszTörlés
 12. Én is benne lennék. :) Egyszer gondoltam rá, hogy jóidőben, a zsebkendőnyi kertünkbe elhívnék szívesen blogolókat, de aztán rájöttem, hogy annyian vagyunk, hogy ez naggyon kicsi hely lenne. :))) Úgyhogy eddig jobbára csak egyesével jött, aki erre járt. :))
  Nekem tetszik a koraőszi lőrinci felvetés. :)

  VálaszTörlés
 13. Gina!
  Ez nagyon jó ötlet, köszönöm! Valahol tudtam, hogy rád számíthatok.
  Tavaly egyszer voltam KáVén és nagyon jól éreztem magam, örömmel mennék ősszel egy blogtalira, s Csanakon is örömködnék veled.

  VálaszTörlés
 14. Juuujjjj, én is vágyom erre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 15. Örülök, hogy örülsz :)) Akkor összehozzuk !

  VálaszTörlés
 16. Én is örömmel csatlakoznék! Mert bár blognélküliként ez nem kölcsönös, de ti részei vagytok a mindennapjaimnak. Ismeretlen ismerőseim, rokonlelkek.

  VálaszTörlés
 17. Én is mennék, nekem egyebek miatt ez próba, de jó próba! :o)

  VálaszTörlés
 18. Nagyon jó lenne:) Szerintem is jó lenne, ha mindenki készítene valamit erre az alkalomra, az aranyos lenne, ha egymás között cserélnének gazdát a tárgyak:) Én mondjuk nagyon örülnék, ha a munkáidat élőben is láthatnám egyszer, szerintem nem csak én vagyok így. Ezzel nem lehet valamit kezdeni? Nem vásárra gondolok, a találkozót jobb ötletnek tartom, csak jó lenne alkotásokkal is találkozni:) remélem értitek, hogy mit mondok:)
  Én nagyon szeretnék ilyenre menni, ha bármiben tudok segíteni, akkor légyszi szóljatok!!!

  VálaszTörlés
 19. Hú, nagyon érdekes lenne, örömmel benne lennék :)

  VálaszTörlés
 20. Johanna ! Én is erre gondoltam, egy kis bemutató, csere-berével összekötött néhány szavas bemutatkozás, egymás alkotásainak megcsodálása.
  Hokata, ha lement a május 8-i kávé, utána írok mailt.

  VálaszTörlés
 21. Örömmel csatlakozom én is, nagyon jók az ötletek: a tál süti is,a bemutató és a csere-bere is!
  Biztosan kellemes élmény lenne, hiszen a Topic talik is ilyenek!

  VálaszTörlés
 22. Részlet Ritafoltoknak írt levelemből:

  "arra gondoltam, hogy nyáron kéne csinálni egy pikniket. Valahol összejönnénk kreatív blogosok, Meskások egy batyuval a vállunkon és...
  azt hiszem nem unatkoznánk. Majd kigondolom..."

  Tehát...igen, igen, igen!
  Figyelni fogom a kezdeményezés alakulását.

  Köszönöm Larionnak, hogy felhívta a figyelmem erre a bejegyzésre. Imádom a kis Tündércsajszit...:)))
  És még sok kedvencem van...:)))
  Majd OTT elárulom:)))

  VálaszTörlés
 23. Én is szívesen mennék, ha lehet. :)

  VálaszTörlés
 24. Johanna, igen ez jó ötlet, pont Colettel beszéltük, hogy mindenképpen szuper lenne egy kis kiállítás is, ahol megcsodálhatjuk élőben egymás munkáit.
  Örülök mindenkinek, de jó lesz, Gina rajtad a világ szeme.
  Várom a leveled, bár őszintén Bazsannás Katával filózunk még, hogy elmennénk KáVézni 8.-án, ha még lehet jelentkezni.

  VálaszTörlés
 25. Örömmel, örömmel! Jelentkezett már valaki szervezésre?

  VálaszTörlés
 26. Nagy öleléssel várlak mind a kettőtöket, gyertek bátran !!!!
  Az igazi hab a kávén az lenne ha még Colettet is a hónotok alá kapnátok barátságtakaróstul :))

  VálaszTörlés
 27. Igen, igen! Én már voltam két babás találkozón, imádtam ott lenni, hihetetlenül jó érzés személyesen találkozni. Volt tombola sk. ajándékkal, eszem, iszom, jár a szám...
  Most Ginaék voltak olyan kedvesek, hogy befogadtak minket is a KáVé-ra. De egy nagy tali, ahol minden műfaj képviseltetné magát, az nagyon jó lenne.

  VálaszTörlés
 28. Ez annyira jó ötlet! A tombolás mindenki készít valamit pedig különösen! A kiállítás is nagyon tetszene! És nagyon szívesen nézelődnék köztetek élőben is : )) Ha lehet... Nem is nagyon tudom megfogalmazni, mennyire : )))

  VálaszTörlés
 29. Nem tudom, mennyire bővítenétek a létszámot, de én is nagyon szívesen találkoznék már 1-2 emberrel :))

  VálaszTörlés
 30. Én mindenkit szeretettel várok majd, Ginával fogunk szövetkezni :-) és ha minden jól megy ősszel lesz egy találkozó. Aztán Colettel is volt mélyreható eszmecserénk, egy győri tali is lebeghet a levegőben.

  VálaszTörlés
 31. Megvan a dátum : augusztus 28. Hétfőn fogom lefixálni. Utána írok posztot, és minden tudnivalót, amit már látok, ami meg képlékeny azt megbeszéljük ! Találkozunk 8-án, tudtok jönni Ukatival ? Mert akkor várok a poszttal addig :))

  VálaszTörlés

.