2011. június 20., hétfő

Colette nálam :)

Naná, hogy magyarázunk, és vigyorgunk. Fontos megbeszélnivalónk volt a múlt héten Colettel, közeledik a Kisnyalkai tábor, már nagyon várjuk, jó lesz találkozni a tavalyi lányokkal, s jó lesz új arcokat megismerni. Ha még nem tudod, milyen is ez a tábor, amit magunknak s akár neked is szervezünk, itt olvashatsz róla. Idén sem lesz kötöttség, mindenki szabadon alkothat amihez kedve van, lehet egymástól tanulni, nagyokat duncsizni. A hely már maga is inspiráló, talán az a legjobb szó, lélekben tiszta, persze, ha egy épületről lehet ilyent mondani.
Eme találkánk egyébként világhírű lett :) nézd meg te is Colette egy napját.
A fotó még azért is korszakalkotó, mert előtte nap göndörítettem be a hajam, lehet, hogy új mesés portrét kellene festenem magamról?
Közben egy finom teát kortyolgattunk, nem akármilyent ám, Karkadilt (biztos nem így kell írni), ez egy egyiptomi különlegesség.




Még mielőtt valaki megrémül, ez a süti egy kísérlet volt, macaron-ra, tudom, hogy nem így kéne kinéznie, hiába mondtam Bogimnak kisebbet nyomjunk, ő váltig állította, ennek ekkorának kell lennie, s mivel jött Colette, ő volt a szenvedő alany a kóstolásra. Ízre nem tudom milyen egy igazi macaron, de azt tudom ez a rondaság minden szemig elfogyott:)



3 megjegyzés:

  1. Fel is tűnt nekem az új frizurád. :)))

    VálaszTörlés
  2. A barátnős összejövetelek mindig jó hangulatúak, és ez sugárzik a képekből is. :) Puszi nektek. Én még mindig egyezkedek itthon Nyalka ügyében :)

    VálaszTörlés
  3. Andi, Ilda... egy nagy kerek asztalnál mindannyian elférnénk!
    Várunk benneteket nagyon nagy szeretettel!

    Kata drága, finom volt minden!

    VálaszTörlés

.