2015. július 20., hétfő

Adjuk meg a módját

Úgy gondoltam megértem arra a nemes feladatra,
hogy megfőzzem életem első lekvárját.
Soha nem voltunk nagy lekvár fogyasztók,
így ezidáig nem éreztem szükségét, hogy űzzem e ipart.
Anyukámnak és kedves barátainknak köszönhetően mindig volt lekvár a polcon
(csak mondom: ne hátráltassa adakozási vágyatokat, hogy most én is próbálkozom)
ésssss....finom lett :)
jövő héten viszek is Nyalkára a lányoknak kóstolót.
 és persze kell  címke, mert megérdemli,


 szép lassan mindegyik üveg kap fodros kalpagot is

A címkét töltsétek le kedvetekre, nyomtassátok ki, 
géppel vagy kézzel ráírjátok a fontos tudnivalókat,
és már mehet is az üvegre.
.
Nagy kedvet kaptam (sikereimen felbuzdulva),
még lekvár főzésre, szerintem lesz szilva is.

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok a lekvárhoz! :o)
    Én is nemrég próbáltam ki először és meglepődtem, hogy mennyire egyszerű... persze dzsemfix-el....:o)))) De valóban finom lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, megvallom én is dzsemfix-el készítettem, az volt benne a szimpatikus, hogy pár percig kell csak főzni, és így jobban megmarad a gyümölcs íze, s talán a vitaminok sem főnek mind ki.
      Nagyon finom lett, így elsőre jól jött a sikerélmény :)

      Törlés
  2. Szia,barackos címkét nem akarsz esetleg csinálni? :) Készen van a baracklekvárom, de még nem ragasztottam rá semmit - hátha nem véletlenül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tervezem azt is, még ne ragassz rá mást :)

      Törlés
    2. Szuper, köszönöm szépen! Mikorra várható?

      Törlés
    3. jövő héten alkotó táborban leszek, szerintem utána lesz rá időm :)

      Törlés
  3. Én cukrosan nyomultam, igaz nagyon keveset tettem bele, de azért kellőképpen popsinövelő lett :)

    VálaszTörlés

.